Jouni Salo luova suunnittelu
In EnglishSuomeksi050 520 2972info@luovasuunnittelu.fi
 • Kuvat

  Tutustu työnäytteisiin

  Havainnekuva auttaa prototyypin valmistuksessa, kun tarvitaan mittatarkkaa luonnosta. 3D-mallin avulla voidaan arvioida rakenteiden toteutuskelpoisuutta ja tarkkailla kappaletta eri kuvakulmista. Havainnekuva helpottaa myös kohteen markkinointia ja auttaa katsojaa hahmottamaan miltä kohde näyttää valmiina.

  Kuva

  Leader Foods, hyllymodulin prototyyppi

 • Painotuotteet

  Tutustu työnäytteisiin

  Huolellisesti toteutettu painotuote, esimerkiksi myyntiesite, käyntikortti, vuosikertomus, seinäkalenteri, roll-up, lomake tai kirjekuori tulee huomatuksi ja antaa myönteisen mielukuvan lähettäjästään. Luonnollisesti tuote on virheetön ja oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

  Valokuva

  Suomen ympäristökeskus, Vesitesti-tuotepakkaukset

 • Web-suunnittelu

  Tutustu työnäytteisiin

  Internetsivujen tulee olla yrityksen näköiset. Onnistunut toteutus lisää tunnettavuutta ja antaa huolitellun ilmeen yrityksen diginäkyvyydelle. Internetin selaus on siirtynyt mobiililaitteisiin, joten sisällön tulee olla selattavissa eri kokoisilla näytöillä. Siihen tarvitaan responsiivista sivujen suunnittelua.

  Kuva

  Balance-Team, responsiiviset Wordpress-sivut

 • Projektit

  Tutustu työnäytteisiin

  Keräsin projektit-osioon työnäytteitä, jotka ovat minulle tärkeitä. Käytettävyys kiinnostaa minua ja opiskelen itsenäisesti käyttöliittymien suunnittelua. Pidän rakentamisesta ja toteutuskelpoisten mallien rakentamisesta. Esineiden suunnittelussa minulle tärkeintä on niiden funktionaalisuus. Rentoudun piirtämällä ja nautin luonnosmaisesta piirtojäljestä.

  Kuva

  Suomen ympäristökeskus, käyttöliittymä